Våren är här och jag blev mormor för femte gången!!!!!!!!!!!

Det var länge sen jag skrev men läget har varit lite lätt hektiskt. Senaste veckan har dock våren kommit på riktigt. Vitsipporna blommar och träden grönskar mer och mer för varje dag. Dessutom blev jag mormor idag igen för femte gången när Emma och Johan fick en liten Theodor, 2170 gr, idag på morgonen. På farfar Torstens födelsedag! Han fyller 84 idag så det var ju en fin present. Lätt att komma ihåg också. Theodor skulle ju egentligen komma först den 11 juni på gamlafarmor Beatas födelsedag men det var nog tur att han kom nu så Emma slapp fortsätta åka in och ut till BB för blödningar.

Tur att vi avbokat resan till Lalandia i god tid. Men när vi bokade resan till Mallorca så trodde vi nog inte att bebisen skulle komma så tidigt. Men troligen får man väl inte hälsa på på prematuravdelningen så vi måste kanske ändå vänta till de kommer hem. Skönt att både mor och barn mår bra. Det har ju varit oroligt att vänta denna gången. Det blev ju inte mindre spännande när Johan ringde igår kväll och berättade att värkarna startat och att Emma var öppen fyra centimeter. satt på helspänn på morgonmötet idag. När jag kopplade på igen så fanns det efterlängtade meddelandet från Johan.

Det ska i alla fall bli skönt att åka iväg en vecka nu. Sista veckan har det varit galet mycket med en massa lönesamtal bl a. Idag jobbade jag från sju på morgonen till halv åtta på kvällen och så har det sett ut större delen av veckan, blir ganska många timmar. Hoppas det lugnar ner sig lite nu när alla samtal är klara. Skönt att komma iväg för då är det lättare att koppla av. Mallorca here we come!

RSS 2.0