Det var längesen

Snacka om att tiden går fort. Snart sex månader sen jag skrev senast. Under den tiden har det hänt MYCKET!!

Först  Annie och Corey kom hem till Sverige. Bodde i Stockholm först, sen hos oss här i Halmstad några månader. Annie fått jobb i Malmö och slet en månad med fem timmars pendling om dagen. Bor nu provisoriskt inhysta i Malmö och letar efter nåt mer permanent.

Vi har hunnit med två "utlandstripper". Först till Tallinn med Cinderella i slutet av juni sedan bussresa till Skottland i slutet av augusti. Två nya platser för mig. Dessutom gick bussresan genom Danmark, Tyskland, Holland, Belgien, Frankrike och England så det var en hel del nya platser att se. Härligt, även om bussresande inte tidigare varit någon favorit hos mig. Men med bra guide och trevliga medpassagerare så gick tiden väldigt fort.

Sen så passade Emma&Johan på att gifta sig när Teodor döptes den 6 september. En hel del planering och pusslande innan dess men sedan blev det ju jättebra. God mat (säger kocken) och trevlig fest.

Sist men inte minst så har vi fått en hund att ta hand om under veckorna. Matildas Lukas lyckades att straffa ut sig från skolan så han får stanna hemma hos oss. Matilda har dessutom skaffade en ny liten hundflicka så på helgerna är det "high life" ibland :-).

Ja det var väl i stora drag, Däremellan har jag jobbat alldeles för mycket. Men just nu är det något lugnare på den fronten.
I helgen drar vi till Malmö och hälsar på Annie och Corey. Med tanke på hur de bor just nu så har vi bokat hotell, haha. Innan dess får vi väl se till att putsa fönster och ta fram stakar och stjärnor.

Ja, det får räcka för idag. Förhoppningsvis dröjer det inte sex månader innan jag skriver igen.

RSS 2.0