Regn, regn, regn

Bara 11 grader ute och regn. Inget vidare, men väderprognosmakarna lovar bättring i veckan som kommer. Härligt! Nu ska jag bara jobba tre dagar denna veckan, sen får vi göra oss iordning för att dra till Nyköping för att fira våra födelsedagsbarn och Mollys dop. Ska verkligen bli kul att träffas alla igen. Alla utom Matilda, som tyvärr inte kunde få ledigt :(. Men ska väl försöka åka och hälsa på henne också och se hur hon bor ute på Färingsö.

Idag har jag annars haft en fin mors dag. Varit hos Emma, Johan och barnen och ätit middag. Därefter åkte vi alla till Vessigebro för att hälsa på svärföräldrarna och fika. Lyxigt värre!
Sen blev det en sväng till gårdsbutiken i Vinberg för att köpa ägg och grönsaker. Till sist en sväng till Skogskyrkogården för att sätta lite blommor i minneslunden till Mamma.
Ja och sen blev det en liten sväng till fiskestugan vid laxbron också. Ronnie skulle bara titta om de fått nån fisk. Men sen var det någon som fick en lax på kroken så han var tvungen att stanna kvar och titta tills de fått upp den. Tog väl ca tjugo minuter för den lycklige fiskaren att få upp sin 6 kilos lax. Så nu är Ronnie sugen värre på att ta flugfiskegrejerna och dra ner till ån :).

Min första EFIT-dag

Jaha, nu har även jag provat att ta ett foto i timmen under en dag. Kanske inte så spännande dag igår, men ändå.
Klockan är 7:00 och frukosten är klar. Keso med grädde och jordgubbar, ägg, kaffe och Hallandsposten.
Klockan 8:00 och fortfarande kvar vid frukostbordet. Lördagens obligatoriska svåra Sudoku ska lösas innan jag kan gå vidare med dagen.
KLockan 9:00 Lite hushållsarbete, stryka kläder.
10:00 dags att kolla mailen och Facebook mm. Väntar på att tvättmaskinen ska bli klar.
11:00 Tvätten är klar och upphängd. Nu drar vi ut på stan.
12:05 Marknad på Lilla Torg och där hittade vi bland annat Hugo och Marica.
13:10 Hemma igen, packar upp dagens fynd. Två turkos ljuslyktor att hänga på balkongen. Fetaost på getmjölk från Varberg,  sommarsill från Våxtorp, bacon till kvällens middag och sist men inte minst: Svenska jordgubbar!
14:20 Har kokt rabarberkompott och sen blandat i hackade färska jordgubbar.
15:30 Det regnar för fullt och blåser. Ser inte ut som om det blir någon mer promenad idag :(
16:45 Nej, vädret ser lika tråkigt ut på andra sida. Blir att fortsätta läsa.
18:00 Förbereder kvällens middag. Kycklingpizza utan själva botten kan man säga. Nu ska vi ha en nostalgitripp och titta på folklustspel på TV 1. Skärgårdsflirt :). Lite rosévin är inte dumt till.
19:15 maten klar och vi är redo att hugga in. Mer rosévin i glasen.
20:15 Vi avsmakar rabarber/jordgubbskompotten tillsamman med vispgrädde. Gott, gott.
21:25 Tittar på "Kvällen är din". Jessica Andersson sjunger.
22:30 Ronnie börjar bli trött?
23:30 Dags att borsta tänderna och göra sig i ordning för sängen. Godnatt
Ja det var hela dagen det. Inte så händelserikt, men nu när jag tittat på alla bilderna: Är det någon som kan gissa min favoritfärg? ;-)

RSS 2.0